HP a Movado uvádějí hodinky Bold Motion

HP a Movado uvádějí hodinky Bold Motion
2015-11-21T09:00:18+02:00
• 21. 11. 2015

Společnost Hewlett Packard ve spolupráci se švýcarským výrobcem hodinek Movado uvádějí na trh nové chytré hodinky. Více než o nositelné zařízení jde spíše o klasické hodinky s ručičkami nadstavené o chytré funkce. Za kvalitu zpracování z rukou švýcarských designérům si v tomto případě patřičně připlatíte, a pokud máte ještě peníze nazbyt, tak si můžete připlatit za luxusnější materiály nebo jejich delší výdrž.

Movado Blue

Hodinky Bold Motion v průměru měří 44 mm a jsou vyrobeny z nerezové oceli. Spárovat je lze přes Bluetooth s jakýmkoliv telefonem s iOS (8 a vyšší) či Android (4.4 a vyšší). Ačkoliv nemají žádný zobrazovací panel, tak na příchozí notifikace vás upozorní LEDka nebo samotné vibrace. Například akce v kalendáři naplánovaná na 10:30 rozbliká LED diodu na 10 a 6. Jasnější představu dává zveřejněné video k tomuto zařízení přiložené pod článkem.

Voděodolnost je udávána do 50 metrů a na výběr máte z černého silikonového pásku či spony z nerezové oceli. Asi málokdo by očekával pouze týden výdrž baterie, když vezmeme v úvahu absenci displeje. Prodejní cena vychází na 785 dolarů (tj. cca 19 802 Kč bez daně). Limitovanou edici Mondaine Helvetica 1 se safírovým sklem, pravou kůží a 2letou výdrží baterie pořídíte za 950 dolarů (tj. cca 23 964 Kč). Podobné chytré funkce také nabízí verze Sport Motion a Bellina Motion.

Zdroj: wareable.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat