Sky – oddechová skákačka od Ketchappu s pěkným zpracováním

Sky – oddechová skákačka od Ketchappu s pěkným zpracováním
2015-10-03T10:10:25+02:00
• 3. 10. 2015

Opět jsem si vybral hru od Ketchappu, kterou mám již v telefonu delší dobu a nese velmi jednoduchý a jasný název – Sky. V podstatě se jedná o další skákačku, kterých můžete znát už tucty. Nicméně hra disponuje velmi povedenou grafikou a občas vás překvapí i funkčností či plynulostí.

Ačkoliv jsem doposud většinou u her od vývojářů Ketchapp ztrácel nervy, tato hra je poměrně dost uklidňující a zábavná. Co je však vaším úkolem? Samozřejmě dojít/dojet co nejdále a získat body k následné výměně vašeho bloku (postavičky) za jiný. Postupem hry se můžete začít potit, budete muset ostřit smysly a zrychlovat své prsty, abyste stíhali udržet krok.

Pro ty, kteří milují grafiku, mám dobrou zprávu. Po této stránce se vám hra může líbit, jednoduchý design s barvami či bloky, seskládanými do objektů, potěší a uklidní. Samotnou hru jsem ukázal svému nejmladšímu bratranci, kterého hra velmi baví. Aktuálně je jediná, již u mě na telefonu hraje. Z toho soudím, že ji můžete v poklidu svěřit i mladším, kteří si užijí mnoho zábavy, a vy tak vytoužený odpočinek.

logo-app Sky Ketchapp Zdarma ANDROID logo-app Endless Sky Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat