Hodinek TAG Heuer se dočkáme už 9. listopadu, společně s vyšší cenou

Hodinek TAG Heuer se dočkáme už 9. listopadu, společně s vyšší cenou
2015-10-01T10:15:49+02:00
• 1. 10. 2015

Letos na jaře jsme se dozvěděli o partnerství mezi společnostmi Google, Intel a TAG Heuer, kdy se následně uživatelé mají dočkat chytrých hodinek od známých značek. Tehdy bylo udáváno, že jejich vydání se plánuje na listopad) a částka se měla vyšplhat na rekordních 1400 $ (~ 33 990 Kč). Jean-Claude Biver, generální ředitel společnosti TAG, řekl CNBC, že odhalení hodinek je plánováno na akci 9. listopadu v New Yorku.

TAG_HEUER_-_Aquaracer_2013_Presse_release_evolution

Nicméně to není vše. Dříve udávaná cena byla nakonec navýšena o téměř třetinu, konečná cena se tak zastavila na hodnotě 1800 $, což je v přepočtu přibližně 43 700 Kč. Tím překonávají veškeré chytré hodinky se systémem Android Wear, přičemž na záda dýchá Huawei s těmi svými za 800 $ (~ 19 424 Kč).

Biver téměř doslova prohlásil, že cena chytrých hodinek je nastavena vhodně, nevidí zde problém a doufá, že se budou prodávat alespoň tak dobře, jako konkurenční Apple Watch – myšleno cenou. K větším prodejům má dojít i díky čipu od Intelu a věhlasu dalších dvou velkých společností, které se podílejí na vzniku těchto hodinek.

Pokud tak máte dostatek peněz, můžete si už začátkem listopadu koupit nové chytré hodinky od Intelu, Googlu a TAG Heueru.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat