TAG Heuer začne prodávat své hodinky za 1400 $ už v listopadu

TAG Heuer začne prodávat své hodinky za 1400 $ už v listopadu
2015-04-30T06:45:59+02:00
• 30. 4. 2015

Už jsme vás informovali o tom, že firma TAG Heuer se spojila se společnostmi Google a Intel za účelem vytvoření nových a lepších chytrých hodinek.

tg

Model TAG Heuer by měl mít výdrž na jedno nabití až 40 hodin, což Apple Watch jsou stavěny na 18 hodin s obvyklým používáním. Cena hodinek se zatím zastavila na 1400 $ (~ 34500 Kč), což už rozhodně není levná záležitost. Nicméně nové hodinky mají být konkurencí pro ty dražší Apple Watch, čímž by se dali získat noví zákazníci.

„Doufám, že se Apple Watch prodá miliony a miliony,“ řekl Biver, mluvčí při oficiálním otevření Hublot butiku v Dubai Mall. „Čím více se prodávají, tím více lidí bude chtít něco jiného, ​​a tak mohou přijít k Tag Heuer.“ 

Žhavá novinka asi zaujme trh, avšak pro obyčejné lidi se v tuto chvíli hodinky stávají nedostupným zbožím. Do budoucna bychom snad mohli očekávat levnější variantu. Nicméně zatím je v předprodeji pouze první model, na další verze si budeme muset ještě chvilku počkat.

Zdroj: bloomberg.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat