GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce říjen

GUG.cz zve na technologicky zaměřené akce [říjen]
2015-10-01T13:51:27+02:00
• 1. 10. 2015

14 - 1

Foto: Filip Hráček

GBG Brno #9 – Reklamní kampaň „na míru“ #1

Přednášející, Leo Gabsdiel působí ve společnosti Propeople Marketing s.r.o., jako Senior media specialist. Pro své klienty vytváří úspěšné reklamní kampaně „na klíč“ z mnoha mediálních produktů, on-line, print, TV,rádio, outdoor, eventy, veletrhy…

Škola na Cloudu #1

Lenka Urbanová vás provede vlastními postupy a zkušenostmi, jak cloud řeší ukládání a sdílení dat, e-mailovou korespondenci, kalendář i další služby. Akce bude zaměřená hlavně na ukázky usnadnění komunikace na školách.

[Workshop #2] FotoTour

Fotografický workshop pokračuje. Po úspěchu zářijového setkání amatérských a začínajících fotografů pro vás chystáme pokračování, které jsme slíbili. Hlavní role mentora se opět ujme fotograf Karel Žižka a spolu s ním se vás pokusí něco nového přiučit i fotograf Lukáš Kromholz.

GDG Coding Dojo Jihlava

Coding Dojo je místo, kam můžete přijít a potrénovat vaše dovednosti v programování. Dojo se neomezuje na konkrétní jazyky ani na žádnou úroveň dovedností. Jazyk i problém je zvolen na začátku každého doja na základě demokratických principů. Nemusíš se bát, že nebudeš dostatečně znát programovací jazyk, nebo že nejsi tak skvělý programátor jako ostatní, dojo je místo, kam se chodíme učit.

GPivo Jihlava #5

GDG Jihlava pořádá páté neformální posezení jihlavských vývojářů a nadšenců do technologií u piva/vína/lima. Přijďte si popovídat o tom, co děláte, co plánujete a co vás zajímá. My vám na oplátku rádi sdělíme, jaké akce pro vás v nejbližší době chystáme.

IT pro všechny – odpoledne plné workshopů pro všechny od 10 do 100 let #1

IT odpoledne je určeno pro všechny, kteří mají zájem nejen o programování v rámci Code Week, ale i pro širokou veřejnost, která si může vybrat z palety různorodých workshopů.

Staň se Android vývojářem

Chtěl bys ovládnout svůj telefon i jiným způsobem? Začni pro něj vyvíjet mobilní aplikace. V této sérii přednášek si postupně projdeme, co obnáší vývoj pro OS Android, co je k tomu potřeba, kde najdete pomoc atp. Vysvětlíme si strukturu takové aplikace, na která zařízení můžeme cílit atp. Na sérii přednášek bude navazovat po novém roce StudyJam, ve kterém se naučíte vytvořit svou první větší Android aplikaci.

aDev Meetup #21 Mapy aneb jak se neztratit v Google API

Cyklus pravidelných Androidích přednášek a setkání Android vývojářů. Zaměříme se především na problémy a zákoutí, nad kterými vývojáři stráví několik hodin nebo dokonce dní.

Study Jam – Developing Android Apps

Study Jam je pravidelná akce, kde je účelem společně studovat online kurzy. Formát studování se mění, takže se nejedná o stereotypní studium, ale základní kostrou je stále online kurz. Na tento typ akce máme i Google+ komunitu pro společnou komunikaci.

Další akce v rámci GUG.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat