Motorola Bounce se ukáže jako Moto X Force

Motorola Bounce se ukáže jako Moto X Force
2015-09-07T07:10:46+02:00
• 7. 9. 2015

Podle nejnovějších spekulací z Twitter účtu Upleaks společnost Motorola pod vedením Lenova plánuje nový telefon do nejvyššího patra ve své nabídce. První spekulace hovořily o modelu s názvem Bounce, ale poslední informace k němu přiřazují konečný název Moto X Force. Kromě možných specifikacích již stihl uniknout také snímek. Jeho autentičnost bohužel nelze ověřit, tudíž musíme dále vyčkat na další zprávy.

Motorola Moto X Force (2) Motorola Moto X Force (1)

Motorola Moto X Force by měla nabídnout 5,43palcový displej s QHD displejem. Přesněji se můžeme přiklánět k úhlopříčce 5,5 palce. Pohonnou jednotku bude tvořit 64bitový procesor Snapdragon 810 od Qualcommu s osmi jádry, grafický čip Adreno 430 a 3GB operační paměť RAM. Uložiště pojme 32 nebo 64 GB v závislosti na vybrané variantě. Celkovou výdrž dostane pod kontrolu 3 760mAh baterie.

Fotografie zachytíte 21megapixelovým senzorem fotoaparátu, který ještě navíc doplní přisvětlovací LED dioda. Kartami může výrazněji zamíchat očekávaná certifikace MIL-STD (United States Military Standard). I když přinese vyšší odolnost, tak pravděpodobně na účet hmotnosti či rozměrů konstrukce. Ovšem není znám konkrétní stupeň odolnosti. Zda se dočkáme jen odolnosti vůči stříkající vodě, nebo půjde o nejvyšší stupeň zahrnující odolnost vůči prachu a vodě, ukážou až další informace.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat