Hisense Magic Mirror – minimum rámečku a uvnitř Retina

Hisense Magic Mirror – minimum rámečku a uvnitř Retina
2015-09-07T08:35:15+02:00
• 7. 9. 2015

Na letošní ročník veletrhu IFA dorazila také společnost Hisense, která v Berlíně sklidila úspěch se svým tabletem Magic Mirror. Model má rekordní poměr mezi tělem a displejem. Dále si nelze nevšimnout velmi tenkých rámečků o velikosti 7 mm. Některým může připomínat zařízení od společnosti Sharp, jejichž design vypadá velmi obdobně. Tedy minimální rámeček v oblasti nad displejem, po obou stranách a pouze brada ve spodní části.

HiSense-Magic-Mirror (10)

Přední část zabírá 8,4palcový Retina displej s rozlišením 2560 x 1600 pixelů, což hustota pixelů vychází na 360 PPI. Výkon mu dodává čtyřjádrový procesor RK3288 od Rockchipu o taktovací frekvenci 1,8 GHz, grafický čip Mali-T624 a 2GB operační paměť RAM. Základní verze modelu dostala 32GB úložiště, ale do budoucna se ukáže ještě 64GB varianta. Lepší zvukový zážitek zajistí podporovaná technologie Dolby.

HiSense-Magic-Mirror HiSense-Magic-Mirror (1) HiSense-Magic-Mirror (2) HiSense-Magic-Mirror (3) HiSense-Magic-Mirror (4)

Softwarovým prostředím bude doprovázet velmi zjednodušené rozhraní, které je založené na systému Android ve verzi 5.0 Lollipop. Tablet nese kódové označení F6281 a jeho oficiální prodej byl již zahájen. U prvních prodejců začíná prodejní cena u hranice 1 799 jüanů (tj. cca 6 860 Kč bez daně).

HiSense-Magic-Mirror (5) HiSense-Magic-Mirror (6) HiSense-Magic-Mirror (7) HiSense-Magic-Mirror (8) HiSense-Magic-Mirror (9)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat