Xiaomi Mi 4c objeven v TENAA

Xiaomi Mi 4c objeven v TENAA
2015-08-25T08:00:51+02:00
• 25. 8. 2015

Jaro letošního roku patřilo telefonu Mi 4i, který společnost Xiaomi připravila jako cenově dostupnější alternativu pro hlavní model. Čínský výrobce ve velmi brzké době opět oživí tuto generaci, a to vylepšeným zařízením pod názvem Mi 4c. Již několik na sobě nezávislých zdrojů ze zahraniční to potvrdilo. Přesněji benchmarky AnTuTu, Geekbench a teď naposledy čínská certifikační databáze TENAA. Jak je u ní už zvykem, tak ta zároveň přinesla první snímky.

Xiaomi Mi 4c - TENAA

Xiaomi Mi 4c zabírá 5palcový Full HD displej, jemuž dodává výkon šestijádrový procesor Snapdragon 808 od Qualcommu, grafický čip Adreno 418 a 2GB operační paměť RAM. Uživatelé mají k dispozici 16GB úložiště, které bohužel postrádá další možnost rozšíření paměťovou microSD kartou. Milovníci selfie snímků mohou využít přední 5megapixelovou kamerku.

Podle snímků je zřejmé, že konstrukce byla kompletně zachována, což dokazují totožné rozměry s hmotností. Xiaomi tedy provedlo změny pouze u hardwarové části. V zadní části zaujímá místo 13megapixelový fotoaparát s duální přisvětlovací LED diodou nebo baterie o velikosti 3 100 mAh. Základní výbavu uzavře systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop běžící pod nadstavbou MIUI V7 a podpora sítí čtvrté generace.

Xiaomi Mi 4c - Geekbench

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat