Aktualizace Swarmu vrací body za check-iny v nové podobě

Aktualizace Swarmu vrací body za check-iny v nové podobě
2015-08-21T12:59:45+02:00
• 21. 8. 2015
1

Zhruba před rokem přišla velká změna ve službě Foursquare, kdy se původní dávání check-inů přesunulo do nové aplikace s názvem Swarm. Ta byla ale zpočátku velmi jednoduchá a naprosto zničila herní koncept celé služby. Postupem času ale vývojáři do aplikace vrátili majorství a nyní se dokonce vrací i původní získávání bodů za check-in.

screen322x572 screen322x572 (1) screen322x572 (2)

Stalo se tomu tak v nové verzi 3.0, která právě vyšla na Android a iOS. Ta přináší trochu pozměněné rozhraní. Funkce zasílání zpráv a přátelé poblíž se dostaly do pozadí. Pravděpodobně je totiž moc lidí nepoužívalo, sám jsem neposlal přes Swarm ani jednu zprávu a to aplikaci používám od začátku.

Největší novinkou jsou však „body“ za check-iny. Nově to už nejsou body ale mince. Získáváte pak úplně stejný počet, jako tomu bylo dříve u Foursquare, bodování se tedy nezměnilo. Za tyto mince zatím není možné nic koupit. V novém žebříčku tak opět soutěžíte s přáteli, kdo jich bude mít nejvíce. Oproti původnímu Foursquare se ale žebříček obnovuje každý týden. Mince pak získáváte i třeba za majorství.

Je zajímavé, že nakonec se prakticky všechny funkce, které byly ořezány, vrátily v nové podobě. Jen jestli už není moc pozdě, většina uživatelů totiž již na tuto službu zanevřela a je otázka, zda se díky tomuto vrátí.

logo-app Foursquare Swarm: Check-in App Developer Zdarma iOS logo-app Swarm by Foursquare Foursquare zdarma ANDROID

Zdroj: blog.foursquare.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Tomáš Valigura

21. 8. 2015, 20:51

Myslím, že pozdě je. Dříve mě to bavilo, ale službu nám ořezali a hraní zničili. Teď po té době už se k tomu vracet nebudu. Škoda.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat