Samsung Galaxy Note 5 – test výdrže baterie, lepší než předchozí model?

Samsung Galaxy Note 5 – test výdrže baterie, lepší než předchozí model?
2015-08-19T13:05:56+02:00
• 19. 8. 2015
1

Pamatujete se, jak po představení modelu Galaxy Note 4 byli všichni na pochybách, zda téměř totožná velikost kapacity baterie bude novince stačit? Ano, tehdy se ukázalo, že u Samsungu se stal menší zázrak, kterému zprvu nikdo nechtěl příliš věřit. Nyní, po uvedení Galaxy Note 5 se stalo totéž, avšak nyní spadla velikost baterie ještě o 220 mAh.

btad2

Opět se tedy Samsung ukázal v dobrém světle a u svého top modelu snížil kapacitu baterie a ještě navýšil specifikace. Samozřejmě neočekávejte velmi rozlišná čísla, prakticky se jedná o necelou půlhodinu, nicméně pořád je to posun kupředu, a to se počítá.

V pořadí nejlepších telefonů sice Galaxy Note 5 figuruje trochu níže, avšak bramborová pozice, v seznamu vybraných telefonů, není ostuda. Ještě se můžete podívat na srovnání vybraných telefonů, jež jsou většinou vlajkové lodi ostatních výrobců. Na druhém snímku je naopak čas, za který se zařízení dá dobít. Zde je první ZenFone 2 od ASUSu, jehož čas se rovná téměř jedné hodině.

btad btad3

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

kvalitni smartphone

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat