Metal – Facebook v Material designu

Metal – Facebook v Material designu
2015-08-23T08:10:32+02:00
• 23. 8. 2015
1

Aplikací pro využívání sociální sítě Facebook nebude nikdy dost, přičemž zde máme další a pochází od nadějného vývojáře z hlavního doupěte fóra XDA.

Výstřižek

Metal for Facebook přináší svým uživatelům jedinečný dojem, který je podpořen vzhledem Material designu. S oficiální aplikací Facebooku si můžete o Materialu nechat zdát, taktéž její rychlost není vůbec žádná sláva, i když se to v poslední době mírně zlepšilo, nemluvě o velkém zatížení paměti RAM.

Vývojáři aplikace Metal si dali záležet a osobně musím uznat, že se vše dost povedlo. Funkce jsou velmi rychlé a spotřeba RAM je také na vynikající úrovni. Uživatelské menu je vydařené a levý panel klasicky obsahuje položky pro rychlejší procházení příspěvků vašich přátel, ale také pro posílání zpráv, čtení notifikací, zjišťování novinek ve skupinách atd.

metalforfacebook-1024x607

Aplikace se prozatím nachází ve fázi BETA, stáhnout si ji však můžete, pokud navštívíte oficiální skupinu na Google+. Oficiální odkaz na poslední verzi je zde.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Vojtěch Hermann

24. 8. 2015, 11:53

Hodně dobrý! Díky :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat