Huawei CRR-UL00 (Mate 7S) prošel TENAA

Huawei CRR-UL00 (Mate 7S) prošel TENAA
2015-08-15T13:45:51+02:00
• 15. 8. 2015

Na každoroční veletrh IFA v Berlíně letos společnost Huawei s největší pravděpodobností přiveze ukázat připravovaný model Mate 7S, který právě dnes dostal zelenou u čínského regulačního úřadu. Databáze TENAA jej samozřejmě odhalila v celé kráse, ale bohužel jsme byli prozatím ochuzení o seznam hlavních specifikací. Oproti jeho předchůdci můžete zpozorovat několik drobných změn. Nicméně původní Mate 7 bude po designové stránce stále patřit mezi elitu.

Mate 7 a 7S

Při srovnání si všimnete nového seskládání prvků umístěných v horní a spodní části předního panelu. Například kamerka zamířila z pravé strany na levou. Logo výrobce bylo přesunuto ze spodní brady přímo pod displej, kde nad ním už budou jen softwarová tlačítka. Dále bychom se po obou stranách mohli dočkat velmi tenkých rámečků. Hrany jsou opatřeny kolébkou hlasitosti, uzamykacím tlačítkem nebo přihrádkou pro SIM kartu.

Ačkoliv neznáme žádné bližší specifikace, tak z dřívějších dob stojí za připomenutí celokovová konstrukce, neupřesněný procesor Kirin z vlastní dílny, operační paměť RAM o velikosti 3 GB, 13megapixelový fotoaparát nebo systém Android v předinstalované verzi Lollipop běžící pod známou nadstavbou Emotion UI. Z barevných variant je připravena černá a zlatá. Nakonec vše podstatné zjistíme až za necelé 3 týdny, kdy startuje nový ročník veletrhu IFA.

Mate 7S

Zdroj: gsmdome.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat