HTC O2 – nová řada, nebo One M10?

HTC O2 – nová řada, nebo One M10?
2015-08-22T07:45:39+02:00
• 22. 8. 2015

Nového nástupce za One M9 chystá společnost HTC, která po finanční stránce momentálně prochází dalším těžkým obdobím. To evidentně nemá vůbec žádný vliv, aby tchajwanská společnost opět nevyrazila proti těm největším konkurentům. Nejnovější informace pocházející od čínských zdrojů hovoří právě o modelu O2. Ten by se měl postavit na samotný vrchol v produktové nabídce. Zda pod označením One M10, nebo O2, zjistíte asi až později.

HTC One

Telefon má údajně disponovat 6palcovým QHD displejem (490 PPI). Kolem něj budou tenké rámečky a horní se spodní částí nabídne známé BoomSound reproduktory. Otázku výkonu vyřeší procesor Snapdragon 820 od Qualcommu společně s grafickým čipem Adreno 530, 4GB operační pamětí RAM a 64/128GB úložištěm. Záda ozdobí ještě 20,7megapixelový senzor fotoaparátu a 3 500mAh baterie. Kovovou konstrukci zvyšující odolnost navíc doplní certifikace IP na odolnost vůči prachu a vodě.

Po oficiální představení lze někdy v příštím roce očekávat jeho menší 5palcovou verzi s 2K, ba dokonce se 4K displejem. Dále by si mohl vysloužit prozatím neznámý čipset od Qualcommu, který má 8 jader taktovaných přes 3GHz frekvenci. Zbytek specifikací převezme od 6palcové verze. Závěrem nezbývá nic jiného, než doufat, že spekulace se začnou větším tempem rozšiřovat.

Zdroj: gsmdome.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat