Gionee Elife S7 mini získal certifikaci v Číně

Gionee Elife S7 mini získal certifikaci v Číně
2015-08-22T10:50:06+02:00
• 22. 8. 2015

K oficiálnímu představení má našlápnuto zmenšená verze modelu Elife S7 pod kódovým označením GN9007. Telefon v podstatě prošel všemi možnými testy, které jsou označovány za spolehlivý zdroj informací před uvedení na mobilní trh. Po benchmarku Geekbench přicházejí zprávy od telekomunikačního regulátora v Číně. Čínský výrobce výrazně ořezal některé prvky výbavy, takže nezbývá nám tedy doufat v nic jiného než ve velmi líbivou cenu.

Gionee Elife S7 mini (1) Gionee Elife S7 mini (2)

Databáze TENAA mu přiřkla 5palcový displej s rozlišením 720 x 1 280 pixelů (294 PPI). Hardwarová část zahrnuje osmijádrový procesor MT6753 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, grafický čip Mali-T720 MP3, operační paměť RAM o velikosti 2 GB a 16GB úložiště. V případě nedostatečné velikosti základní paměti můžete využít slot pro paměťovou microSD kartu, kterému nedělá problém velikost 128 GB.

Z rozměrů stojí za zmínku tloušťka 6 mm a hmotnost se zastavila na hranici 124,6 gramů. Softwarovou stránku zajistí systém Android ve verzi 5.1 Lollipop. Mezi ostatními specifikacemi nechybí 13megapixelový fotoaparát, přední 8megapixelový fotoaparát, podpora sítí 4. generace, funkce Bluetooth, Wi-Fi či GPS. Číslo modelu odpovídá názvu, protože Elife S7 má označení GN9006 a Elife E8 je GN9008.

Gionee Elife S7 mini (3)

Zdroj: mobipicker.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat