Fallout Shelter vychází pro Android

Fallout Shelter vychází pro Android
2015-08-13T18:20:45+02:00
• 13. 8. 2015

Vydání dalšího plnohodnotného dílu z univerza Fallout bude velká událost, nicméně pro zkrácení čekání si Bethesda pro hráče připravila budovatelskou hru Fallout Shelter. Ta byla již nějakou dobu uvolněná pro majitele systému iOS a pro zařízení s Androidem je k dispozici od dnešního dne. Pro hráče Falloutu to bude zpestření a pro nováčky možná trochu zmatení. Hra se odehrává v post apokalyptickém světě v době, kdy svět zdecimovala třetí světová – jaderná válka a jediným útočištěm jsou podzemní kryty, zvané Vaulty.

Principem hry jsou RPG prvky budování a vylepšování tohoto bunkru, přičemž musíte těžit suroviny nebo se starat o zdejší obyvatele. Můžete také prozkoumat oblast Wasteland a najít tak případné předměty jako brnění, zbraně nebo zátky, které lze utrácet. I když jde o F2P hru, tak v tomto titulu je systém použitý v rozumné míře a nikterak ve hraní opravdu neomezuje. Vše je zabaleno do pěkného grafického kabátku mixující 2D a 3D grafiku.

logo-app Fallout Shelter Bethesda Softworks LLC Zdarma ANDROID logo-app Fallout Shelter Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat