ES File Explorer v Material designu

ES File Explorer v Material designu
2015-08-16T07:26:13+02:00
• 16. 8. 2015

Dlouhou dobu mnoho uživatelů poochybovalo nad tím, jestli se vůbec bude dát použít Material design k aplikacím, jež mají ve svém repertoáru správu souborů. Dnes již víme, že se aktualizace Solid Exploreru do Material designu povedla, což platí i o konkurentu ES File Explorer.

ES-File-Explorer-2

V nové verzi ES File Exploreru se můžete těšit na všechny prvky Material designu, na které jsme po většinou již zvyklí. Změnou prošly na první pohled ikony, jež jsou nyní graficky jednodušší a vypadají celkově lépe. V horní části nalezneme ovládací prvky pro vyhledávání v souborech a také tlačítko pro otevření možnosti zobrazení. V levé části se nachází lišta, která však není novinkou, protože tam byla již před aktualizací. Zde prošlo změnou rozmístění ovládacích prvků a ikon, které jsou nyní jednoduché.

Screenshot_2015-08-02-13-42-49 Screenshot_2015-08-02-13-42-57 Screenshot_2015-08-02-13-42-45

ES File Explorer patří k jedněm z nejlepších správců souborů, s čímž bude souhlasit většina čtenářů. Stáhnout si jej můžete zcela zdarma pro operační systém Android. Verzi v Material designu si můžete stáhnout prozatím pouze ze serveru apkmirror.

logo-app ES File Explorer File Manager ES APP Group Zdarma ANDROID

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat