Bluboo Xtouch – nejen tenký mobil sponzorovaný článek

Bluboo Xtouch – nejen tenký mobil [sponzorovaný článek]
2015-08-12T16:55:30+02:00
• 12. 8. 2015

Bluboo Xtouch byl nedávno označován jako „asi zatím nejlepší 5palcový smartphone vůbec“. Nyní se k nám dostaly další spekulace o tomto zajímavém zařízení, přesný hardware ale zatím není znám. Spekulace však hovoří o použití osmijádrového procesoru Helio X10 od MediaTeku, 4 GB operační paměti RAM a popisují unikátní velmi tenký design tvořený ze dvou skel. Z dřívějška již víme, že toto zařízení nabídne extrémně tenké tělo, a to konkrétně 5,5 mm. Níže na obrázku můžete vidět porovnání s dalšími modely.

unnamed

Společnost Bluboo, výrobce, nám k tomu sdělila, že jejich telefon přináší nejen tenčí tělo, ale i vysoký standard zpracování konstrukce pro co nejlepší pocit při držení zařízení. Nabízí totiž kvalitní materiál – sklo i na zadní straně. Tento vysoký standard má jen jeden cíl: získat pohodlné tělo pro velmi pohodlné padnutí do ruky, a to až tak, že dokonce nebudete ani cítit existenci mobilu ve vaší dlani.

unnamed (1)

Podobný postoj zaměřit se na to, aby vám telefon dobře padnul do ruky, mě donutil přemýšlet také o nedávno vydaném OnePlus Two. I když nemáme žádné informace o jeho velikosti, tloušťce a hmotnosti, tak se těšíme a očekáváme, že to může být silný konkurent proti vlajkovým lodím příštího roku 2016.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat