5 aplikací ze storu – živé tapety a témata pro Android

5 aplikací ze storu – živé tapety a témata pro Android
2015-08-26T16:30:50+02:00
• 26. 8. 2015

Vítejte u dalšího dílu 5 aplikací ze storu, dnes se podíváme na pár novinek v podobě témat a živých tapet.

 

První aplikací je živá tapeta. Tato živá tapeta vám na obrazovku přinese malé puntíky, které mají oči a představují v podstatě lidský obličej. Při ovládání displeje se tváře pohybují zlehka a navozují příjemný pocit při používání.  Jedná se o velmi vydařenou uklidňující tapetu, kterou lze doporučit všem.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Scared Creature Live Wallpaper fluer-apps.com Zdarma ANDROID

Dalším vydařenou živou tapetou je populární akvárium. Tapeta vám do zařízení přinese pocit, jako byste měli ve svém telefonu nebo tabletu akvárium. V aplikaci My 3D Fish II si můžete nastavit z mnoha ryb, které chcete nechat plavat na své obrazovce. Všechny ryby reagují na každý dotyk, který na obrazovce provedete. V těchto případech od místa doteku uplavou, v případě, kdy se nedotknete, ryby si plavou volně a v klidu.

 unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app My 3D Fish II maxelus.net 24 Kč ANDROID

Tapeta se zářícími částicemi dokáže z vaší obrazovky udělat velmi líbivou část. Tapeta patří k těm nejhezčím, a to díky tomu, že si můžete u částic nastavit mnoho věcí. Zvolit si lze barvu částic, jak rychle se budou pohybovat, různé animace atd. Při doteku částice také reagují a dochází k jejich zrychlení či posunutí na jinou stranu.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Radiant Particles Opotech 32,19 Kč ANDROID

Pokud máte na svém zařízení nainstalován Cyanogen Mod, pak si můžete užívat možnosti změnit téma celého zařízení. Těchto témat je v obchodě Play velmi mnoho. Roam patří k těm povedeným a změní vaše zařízení do barev Material designu. Při nastavení tématu dojde i ke změně vaší tapety, přičemž se promění i barvy v notifikační liště atd.

unnamed (1)_result unnamed_result

logo-app Roam (CM12 Theme) Thoughtlesskyle Zdarma ANDROID

Poslední tématem pro ROM systému Cyanogen Mod je Uranium. S tímto tématem se ve vašem zařízení promění barvy každé obrazovky. Notifikační panel dostane sytě modrou barvu a v číselníku se zase dočkáte barvy sytě zelené. Změní se i softwarová tlačítka, která budou nazelenalá.

unnamed_result unnamed (1)_result

logo-app Uranium UI CM12 Theme CyTech Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat