Nejnovější monitor od Samsungu vám může bezdrátově nabít telefon

Nejnovější monitor od Samsungu vám může bezdrátově nabít telefon
2015-07-27T14:39:18+02:00
• 27. 7. 2015

Samsung představil nový monitor s názvem SE370 s Full HD rozlišením, který dokáže bezdrátově nabíjet zařízení kompatibilní se standardem Qi. Monitor se dodává s bezdrátovým nabíjením integrovaným do stojanu a notifikační diodou, která značí, že nabíjení započalo.

Můžete si vybrat ze dvou variant. První má 23,6 palců (S24E370DL) a druhý 27 palců (S27E370DS). V nabídce je PLS panel s technologií AMD FreeSync, která snižuje latenci displeje až na 4 ms a dovoluje pozorovací úhel 178°. SE370 je kompatibilní s Windows 10 i Mac a je dodáván s porty – HDMI 1.4, DisplayPort a D-Sub.

Tímto krokem chce Samsung pravděpodobně zavést bezdrátové nabíjení jako standard u dalších svých výrobků, což jistě není špatný nápad. Už jsme se dočkali modelů Galaxy S6 a S6 Edge s podporou bezdrátového nabíjení a vypadá to, že tento trend budou následovat u dalších zařízení.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat