Native Clipboard – pracujte s již zkopírovaným textem

Native Clipboard – pracujte s již zkopírovaným textem
2015-07-24T16:32:13+02:00
• 22. 7. 2015

Na mobilních zařízeních dnes není výjimkou psaní delších textů a jejich zpracování. Android má funkci kopírování textu, ale mnohdy potřebujeme kopírovat více věci najednou, což základní kopírování neumí. S tím nám pomůže aplikace Native Clipboard.

unnamed (4)_result

Aplikace funguje velmi jednoduše, jakmile zkopírujete jakýkoliv text, dojde k jeho uložení do Native Clipboardu. Z této aplikace můžete následně zkopírovaný text znovu rychle kopírovat pomocí pouhého klepnutí na příslušné okénko. Velkou výhodou je to, že vývojáři zapracovali na tzv. létacím okně, které můžete mít umístěno kdekoliv na obrazovce, odtud lze samozřejmě práci ještě o něco více urychlit.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Do budoucna autoři slibují samotnou úpravu zkopírovaného textu přímo v aplikaci. Dobrou funkcí je i podpora témat, přičemž si můžete vybrat z mnoha barevných provedení. Své zkopírované texty lze řadit podle data, anebo si jejich rozložení můžete nastavit zcela sami.

unnamed_result unnamed (3)_result

Native Clipboard je ke stažení zcela zdarma. Dostupná je pro operační systém Android. Uvnitř aplikace se rovněž nenachází žádné in-app platby.

logo-app Native Clipboard DHM47 Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat