LG Max – novinka nejen pro rozvojové země

LG Max – novinka nejen pro rozvojové země
2015-07-26T08:10:50+02:00
• 26. 7. 2015

Indický trh dostal přednost před více rozvinutými zeměmi v Evropě a společnost LG oficiálně zahájila prodej nového modelu pod názvem Max. Ten jednoznačně ponese nálepku cenově dostupného zařízení, pod kterým můžeme očekávat základní výbavu pro nenáročné uživatele. Co se týče bližších informací, tak jihokorejský výrobce není prozatím příliš přesný. Ovšem dodnes známé informace nám stačí k tomu, abychom si o něm udělali alespoň nějakou představu.

LG Max

V čele zaujme místo 5palcový displej s nízkým rozlišením (854 x 480 pixelů). Hardwarovou stránku zastoupí čtyřjádrový procesor od neznámého dodavatele taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, 1GB operační paměť RAM nebo 8GB úložiště podporující paměťovou microSD kartu. Zadní část zabírá vyjímatelná baterie o velikosti 2 540 mAh, 8megapixelový fotoaparát po boku přisvětlovací LED diody.

Milovníci selfie snímků mohou využít přední kamerku s 5 megapixelovým rozlišením, která je obohacena o funkce Gesture Shot či Selfie Flash. Uživatelé bude prostředím doprovázet systém Android ve verzi 5.1.1 Lollipop samozřejmě doplněný o známé rozhraní z dílny LG. V prodeji mají obě dvě varianty lišící se počtem SIM slotů (jeden/dva). Z barevných provedení si připravili verzi bílou, titanovou, zlatou. Nakonec zbývá dodat prodejní cenu 10 990 rupií (tj. cca 4 223 Kč bez daně).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat