Huawei Mate8 na údajném renderu aktualizováno

Huawei Mate8 na údajném renderu [aktualizováno]
2015-07-07T08:45:57+02:00
• 7. 7. 2015

Aktualizováno 7. 7.

Před dvěma měsíci se objevily na internetu údajné fotografie nepředstaveného phabletu Mate8, ale jak se zdá dle nových úniků, jednalo se jen o prototyp, případně o jinou variantu. Nyní web GizChina zveřejnil render Mate8, který by měl být představen ještě tento rok.

huawei-mate-8

Oproti původnímu modelu Mate7 došlo jen k mírným změnám. Například na přední straně již není název společnosti, horní senzory a další prvky jsou jinak uspořádány. Na zadní straně došlo k přesunu přisvětlovací LED diody.

I v oblasti spekulací došlo ke změně. Například by měl být použit procesor Kirin 950, který ještě nebyl oficiálně uveden. Co se týče paměti RAM, tak bychom se měli dočkat dvou variant. Levnější poskytne 3 GB společně s 32GB úložištěm, dražší už 4 GB RAM a 64GB úložiště. Taktéž bude k dispozici model s podporou dvou SIM karet.

Původní článek 12. 5.

Zřejmě tento rok bude patřit smartphonům bez bočních rámečků. Někteří výrobci již ohlásili dostupnost takových zařízení. Jiní rovnou nabízejí atypické modely, kde byste hledali rámeček absolutně zbytečně – Galaxy S6 Edge. Dalším modelem s displejem bez rámečků má být chystaný Huawei Mate8.

Alleged-images-of-the-bezel-less-Huawei-Mate-8 (1) Alleged-images-of-the-bezel-less-Huawei-Mate-8 (2) Alleged-images-of-the-bezel-less-Huawei-Mate-8

Právě o této novince se linou spekulace internetem, které jsou doprovázeny údajnou fotografií. Kromě přibližného vzhledu se dozvídáme přibližné informace o specifikacích. Samotný displej má mít úhlopříčku 6 palců, stejně jako předchůdce Ascend Mate7, avšak rozlišení má poskočit na hodnotu 1440 x 2560 pixelů. Zobrazovací panel má být na 78 % přední strany.

Výkon má zajišťovat procesor Kirin 930, který najdeme například u Huawei P8. Na zadní straně najdeme foťák s 20,7 MPx od Sony společně se čtečkou otisků prstů. Zbylé informace nejsou k dispozici. Uvidíme, kdy čínský výrobce představí tuto chystanou novinku.

Zdroje: phonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat