5 Aplikací ze storu – Pár novinek a jedna herní pecka Android

5 Aplikací ze storu – Pár novinek a jedna herní pecka [Android]
2015-07-30T11:57:32+02:00
• 30. 7. 2015
1

Flush – Public Toilet Finder

Public Toilet Finder vám pomůže, když potřebujete nutně na wc, ale nacházíte se v místech, kde to neznáte. Aplikace obsahuje přes 100 000 veřejných wc a databáze neustále roste. Vývojáři na aplikaci stále pracují a opravují chyby. Veřejná wc můžete vidět na přehledné mapě, aplikace navíc sama rozezná, kde se právě nacházíte, a tak vám poradí, kam je to na wc nejblíže.

unnamed_result

logo-app Flush - Public Toilet Finder Sam Ruston Zdarma ANDROID

Unclouded – Cloud Manager

Unclouded – Cloud Manager jak již název napovídá, je takový cloudový správce. Tato aplikace vám pomůže se správou souborů v online úložišti. Aplikace sází na jednoduchost a všechny cloudové služby, u kterých máte účet, můžete mít uloženy v jedné aplikaci. Unclouded umožňuje spravovat soubory na jednom místě a ještě navíc dokáže zobrazovat duplicitní soubory atd.

unnamed_result

logo-app Unclouded Christian Göllner Zdarma ANDROID

CloudPlayer™ by doubleTwist

CloudPlayer™ by doubleTwist přináší všem uživatelům možnost přehrávat hudbu, tu však můžete přehrávat přímo z vašeho cloudového úložiště. Nemusíte strachovat, že v zařízení nebudete mít místo, kvůli uložené hudbě. CloudPlayer má velmi podařené uživatelské rozhraní a používání je na dobré úrovni. O kvalitách přehrávače hovoří i jeho hodnocení v obchodě Google Play.

unnamed_result

logo-app CloudPlayer™ by doubleTwist doubleTwist ™ Zdarma ANDROID

N.O.V.A. 3: Freedom Edition

Populární sci-fi střílečka N.O.V. A 3 pro mobilní zařízení si za svou existenci získala milióny fanoušků po celém světě. Vývojáři se v určitou chvíli rozhodli, že vedle placené verze vydají i jednu zdarma. Edice Freedom je zdarma, ale do hry vkládá in-app platby. V této FPS střílečce si zahrajete proti mnoha nepřátelům z vesmíru. Během bojů musíte využívat různé úkryty atd., aby vás nepřátelé nemohli jednoduše zastřelit, taktéž si vyzkoušíte spoustu zbraní.

unnamed_result

logo-app N.O.V.A. 3 Freedom Edition Gameloft Zdarma ANDROID

WifiMapper – Free Wifi Map

WifiMapper je novinkou posledního týdne, tato aplikace vám dokáže pomoci, když chcete zmapovat terén kolem sebe. Díky WifiMapperu lze snímat dostupné Wi-Fi sítě kolem vás. Při sbírání dat postačuje, když máte zapnutou aplikaci na pozadí a ta se již o všechno postará sama. V mapce se ukládají sítě jako malé špendlíky, přičemž sítě bez hesla jsou barevně rozlišeny.

unnamed_result

logo-app App Name OpenSignal.com Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

U té Novy 3 je trochu zavádějící zdůvodnit, že je zdarma, tím, že obsahuje mikrotransakce. Ty totiž obsahuje i původní placená verze. Rozdíl je v tom, že Freedom Edition obsahuje solidní porci (občas otravných) reklam a díky tomu, že to novější verze, je kompatibilní s větším množstvím zařízení.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat