Závody s postavičkami z TV Cartoon Network

Závody s postavičkami z TV Cartoon Network
2015-06-29T09:55:33+02:00
• 29. 6. 2015

Jestliže máte rádi závodní hry a kreslené postavičky, pak pro vás máme tip na novou hru, kde budete závodit se všemi postavičkami z dětského kanálu Cartoon Network.

stažený soubor

Ve hře Formula Cartoon All Stars se proměníte v kreslenou postavičku podle výběru a vaším úkolem nebude nic jiného než vyhrávat závody jeden za druhým. Hra nabízí dobře zpracovanou grafiku v kresleném prostředí. V boji se soupeři můžete využívat různé krátkodobé vylepšení, jež vám dají značnou výhodu před vašimi soupeři.

unnamed (3)_result unnamed_result

Během závodů je nutné, abyste vyhrávali a získávali peníze a diamanty. Za ně si pak můžete kupovat auta a následně je vylepšovat. Na autech jde dělat úpravy v podobě vylepšení rychlosti, ale upravit můžete také barvu kola a mnoho dalšího.

unnamed (2)_result unnamed (1)_result

Formula Cartoon All Stars je ke stažení za nemalých 88 Kč, uvnitř nalezneme ještě in-app platby v podobě možnosti nakoupení diamantů a zlaťáků.

logo-app Formula Cartoon All Stars Cartoon Network 2,99 US$ ANDROID logo-app Formula Cartoon All-Stars – Crazy Cart Racing with Your Favorite Cartoon Network Characters Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat