Sony E5663 může být Xperia Z4 Compact

Sony E5663 může být Xperia Z4 Compact
2015-06-29T11:50:41+02:00
• 29. 6. 2015

Rovnou dvě benchmarkové databáze odkrývají chystanou novinku ze stáje Sony. Uniklý telefon skrývající se pod kódovým označením E5663 by podle prvotních zpráv mohl být chystanou Xperií Z4 ve verzi Compact. Za zveřejněním specifikací stojí známý GFXBench společně s Geekbench. Pokud budou vybrané specifikace v konečném výsledku neměnné, půjde o první model od tohoto japonského výrobce s úhlopříčkou menší než 5 palců při Full HD rozlišení.

Sony-logo-wallpaper

Sony E5663 by mělo disponovat 4,6palcovým displejem s rozlišením 1 080 x 1 920 pixelů, který požene 64bitový procesor MT6795 od MediaTeku vybavený osmi jádry taktovanými na frekvenci 1,9 GHz, grafický čip PowerVR G6200 a 3GB operační paměť RAM. Interní úložiště v základu pojme 16 GB dat. Zatímco vpředu se zabydlí 13megapixelová kamerka, záda ponesou 20,7megapixelový fotoaparát.

Po prvním spuštění telefonu lze očekávat systém Android v nejnovější verzi 5.0 Lollipop. Výbava vypadá opravdu velice slibně, takže o perfektním nástupci nemusí být pochyb. Navíc celý rozruch kolem společnosti Sony potvrzuje server Zauba, který sleduje vývoj a dovoz zařízení do Indie. Závěrem nemůžeme upřesnit možné datum oficiálního představení. Při troše dobrého odhadu bychom nevylučovali období třetího čtvrtletí.

Zdroj: xperiablog.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat