ZTE Star 3 s duální zadní kamerou spekulace

ZTE Star 3 s duální zadní kamerou [spekulace]
2015-06-04T09:30:20+02:00
• 4. 6. 2015

O ZTE se čas od času mluví jako o asijské společnosti, jež by mohla zaujmout místo vedle těch velmi úspěšných – například Xiaomi, Hauwei či Lenovo. Zatím její uživatelé marně čekali na další model, avšak nyní unikl první snímek renderu modelu Star 3, který možná poodhaluje plány do budoucna.

zte-star3-640x284

Jak si můžete na první pohled všimnout, telefon zaujme duální zadní kamerou, což naznačuje možné plány s 3D snímky do budoucna. Design vypadá velmi esteticky a nejsou zde vidět žádná hardwarová tlačítka po stranách. To může značit tři možnosti. Buď jsou všechna schována na druhé straně zařízení nebo společnost hodlá vypustit zařízení se senzory na zádech zařízení místo standardních tlačítek. Třetí možností je samozřejmě chyba renderu, což by mohlo být i velmi pravděpodobné.

O specifikacích zatím můžeme jen spekulovat, avšak prozatímní odhady říkají, že displej by mohl mít velmi tenké rámečky a velikost 5,5 palce. Další odhad se týká hardwarových tlačítek na boku, ta by měla být kulatá, podobně jako u iPhone 4 – pokud tam tedy budou umístěna. 

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat