Staňte se profi kadeřníkem a zachraňujte zákazníky

Staňte se profi kadeřníkem a zachraňujte zákazníky
2015-06-07T08:10:54+02:00
• 7. 6. 2015

Jestliže máte rádi hry v tempu a nevyžíváte se ve zdlouhavých strategiích, pak pro vás mám tip na hru, kde se dostanete do pořádného frmolu.

Hra jménem MonsterCut: Horror Barbershop vás zavede do prostředí kadeřnictví, kde bude vaším úkolem jak jinak než stříhat zákazníky. Hra však není obyčejným kadeřnictvím a z každého zákazníka se po čase stává příšera. Při spuštění úrovně se objevíte v roli kadeřníka a před vámi bude sedět zákazník, kterému rostou vlasy, vy jej musíte stříhat pohybem telefonu do stran tak, aby nůžky najely na dané místo s hrstkou vlasů.

unnamed_result unnamed (1)_result

Jestliže se vám nebude dařit vlasy stříhat, zákazník se pomalu, ale jistě začne měnit do podoby příšery, což nesmíte dopustit, abyste danou úroveň splnili. S postupným zvyšováním obtížnosti budete stříhat více zákazníků najednou, což bude mít za následek velmi rychlý spád celé hry. Během hraní můžete využívat nejrůznější pomůcky, které vám se stříháním pomohou, např. můžete na chvíli pozastavit růst vlasů a oddychnout si.

unnamed (2)_result unnamed (3)_result unnamed (4)_result

Hra MonsterCut je ke stažení zdarma a uvnitř naleznete in-app platby.

logo-app MonsterCut: Horror Barbershop Nemoris Games Zdarma ANDROID logo-app MonsterCut: Horror Barbershop Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat