Samsung oficiálně představil Galaxy J5 a J7

Samsung oficiálně představil Galaxy J5 a J7
2015-06-20T11:20:24+02:00
• 20. 6. 2015

Do řady za modely Desire Eye, Xperia C4, ZenFone Selfie přistupují další zástupci charakterističtí LED diodou umístěnou vpředu. Společnost Samsung představila rovnou dva reprezentanty pod názvem Galaxy J5 a Galaxy J7. Několik týdnu se táhnoucí spekulace jsou tímto potvrzeny, ačkoliv zatím budou oba telefony dostupné pouze pro čínské zákazníky. Zároveň s trochou nadsázky můžeme říci, že jihokorejský výrobce samozřejmě nezklamal po stránce designu.

Samsung-Galaxy-J7 (5) Samsung-Galaxy-J7 (4)

První novinka Galaxy J5 disponuje 5palcovým HD displejem, který pohání 64bitový procesor Snapdragon 410 a 2 600mAh baterie. Naopak Galaxy J7 zabírá větší 5,5palcový HD displej. Výkon mu dodává osmijádrový procesor Snapdragon 615 společně s 3 000mAh baterií. Dále bez rozdílu mají 16GB úložiště podporující paměťové microSD karty nebo operační paměť RAM o velikosti 1,5 GB.

Samsung-Galaxy-J7 (1) Samsung-Galaxy-J7

Záda nesou 13megapixelový senzor fotoaparátu s vynikající světelností objektivu (F/1.9) a rovněž přisvětlovací LED diodu. Přední panel ještě doplňuje 5megapixelová kamerka. Softwarovou výbavu zaštiťuje systém Android v nejnovější verzi 5.1 Lollipop běžící pod uživatelským rozhraním podobným z Galaxy S6. Podpora sítí 4. generace či funkce dual-SIM je také součástí základní výbavy. Z barevných variant jsou k dispozici tři provedení – černá, bílá, zlatá. Model Galaxy J5 stojí 1 398 jüanů a Galaxy J7 pořídíte za 1 798 juanů (tj. cca 6 961 Kč bez daně).

Samsung-Galaxy-J5 Samsung-Galaxy-J7 (3) Samsung-Galaxy-J7 (2)

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat