LG ukázalo svůj postup ve výrobě displejů na SID 2015

LG ukázalo svůj postup ve výrobě displejů na SID 2015
2015-06-03T13:00:31+02:00
• 3. 6. 2015

Na letošní konferenci SID (Society for Information Display) 2015 nechybí velcí hráči v oboru výroby displejů. Stejně jalo každý rok se i společnost LG započítává mezi tu nejsilnější konkurenci na trhu. Můžeme se tedy těšit například na ohebné OLED displeje, avšak je toho mnohem více.

LG-Display-18-inch-flexible-OLED-panel

Mezi tedy hlavní novinky patří ohebné televize se 4K rozlišením nebo telefony a tablety s možností rolování displeje – jak je vidět na obrázku výše. Nejprve k televizím. Na videu níže je velmi pěkně prezentováno, jak moc společnost pokročila. Mezi hlavní výhody patří více než ultra tenká obrazovka, jež je o něco tlustší než kreditní karta, a možnost ji ohnout v poloměru až 3 cm.

Další kapitolou jsou telefony a tablety. Ty byly obdařeny ještě větším vylepšením. Tím je možnost rolovat samotnou zobrazovací vrstvu – jak už bylo zmíněno. Mezi představené novinky patří 1,3palcový kruhový panel pro chytré hodinky (pravděpodobně stejný displej jako u G Watch R či Watch Urban), 5,5palcový zakřivený panel (podobné jako u G Flex) 2,6 palcový ohebný panel, a 12,3palcový displej určený pro automobilový průmysl. LG bude také prosazovat AH-IPS Plus technologie. Oproti starším verzím nabízeno zlepšení o 20 až 30 procent v propustnosti, což umožňuje nižší spotřebu energie při stejném rozlišení.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat