Lenovo Vibe S1 nalezen v TENAA

Lenovo Vibe S1 nalezen v TENAA
2015-06-26T11:19:22+02:00
• 26. 6. 2015

V únoru před začátkem dalšího ročníku veletrhu MWC v Barceloně jsme byli svědky úniku snímků několika nových telefonů od společnosti Lenovo. Čínský výrobce sice od té doby mlčí, ale nový zápis v certifikační databázi TENAA mluví za vše. Produktovou řadu Vibe již brzy může rozšířit minimálně model S1. Ten získal důležitá povolení od čínských úřadů, která jsou potřebná před uvedením telefonu do oficiálního prodeje.

Lenovo-Vibe-S1 (1) Lenovo-Vibe-S1

Lenovo Vibe S1 vpředu zabere 5palcový Full HD displej a 8megapixelová kamerka. Vnitřní část vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 615 od Qualcommu s taktovací frekvencí 1,7 GHz, 2GB operační paměť RAM nebo 16GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Podle snímků během výroby mohl být převážně použit levný plast. Jeho celá konstrukce měří 143 x 70,8 x 7,85 mm, zatímco ručička na váze ukazuje 130 gramů.

V zadní části vynikne 13megapixelový fotoaparát s přisvětlovací LED diodou. Výbavu uzavře předinstalovaný systém Android ve verzi 5.0 Lollipop či podpora sítí 4. generace. Kromě růžové varianty bude k dispozici ještě barva černá, stříbrná. Prodej pravděpodobně odstartuje nejdříve v Číně za prozatím neznámou cenu. Zda s ním Lenovo poté přejde také do mezinárodní dostupnosti, ukážou až následující týdny.

Lenovo-Vibe-S1 (3) Lenovo-Vibe-S1 (2)

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat