„Draw Me!“ like one of your „French Girls“ – kreativní zábava na iOS a Android

„Draw Me!“ like one of your „French Girls“ – kreativní zábava na iOS a Android
2015-06-25T06:30:31+02:00
• 25. 6. 2015

„Draw me like one of your french girls.“ Tak zní známá replika z filmu Titanic. A inspiraci z ní si vzaly dvě aplikace pro Android a iOS. Jejich jména jsou „Draw Me!“ (Android) a „French Girls“ (iOS) a jejich princip je jednoduchý.

V aplikaci pořídíte svoji selfie, nahrajete ji a někdo cizí vás podle ní nakreslí. A fantazii se meze nekladou, takže někdy můžete dostat i nádherný, abstraktní portrét. U toho to však nekončí, pokud máte chuť, můžete se do kreslení pustit i vy sami. Kromě toho si můžete v obou aplikacích procházet i výtvory jiných.

CGsk7hsUkAAEcg7image (2)image (1)

 

Aplikace French Girls pro iOS nabízí možnost nechat si svůj portrét vytisknout a poslat. V rámci nákupů v aplikaci si můžete nechat svoji selfie posunout na přední místa v řadě čekajících, nebo si nechat portrét nakreslit někým z vývojáři vybraných umělců.

screen568x568 (2)screen568x568 (1)screen568x568

Co však lidé začínají aplikaci French Girls vytýkat, je, že se z ní stává spíše „soutěž popularity“. Jak píše jeden z uživatelů v recenzích: „buď musíte být elitním uživatelem, nebo si musíte zaplatit za to, abyste dostali slušný výtvor.“

V tomto směru je na tom lépe aplikace Draw Me! pro Android, která žádné zvýhodňování nenabízí. V rámci nákupů v aplikaci se ale můžete stát prémiovým uživatelem, což pro vás znamená více barev a další rozšíření kreslicích nástrojů, včetně přístupu k funkcím, které by měly postupně přibývat.

image (5) image (4) image (3)

Obě aplikace se už setkaly s kontroverzí, a to především díky sítí 8chan, kdy její uživatelé kreslili rasistické či jinak urážející obrázky.

enhanced-20344-1433869518-9 enhanced-15621-1433869501-2

Co však oběma aplikacím zatím chybí, je možnost nahrát obrázek z galerie. Pokud tedy v sobě chcete najít skrytého umělce, nebo potěšit sebe či někoho cizího pěkným portrétem, tak neváhejte a sáhněte po jedné z těchto aplikací.

logo-app Draw Me! Voxeloid Zdarma ANDROID

logo-app French Girls - Be an artist or inspire artwork Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat