Word, Excel a PowerPoint nyní i pro telefony s Androidem

Word, Excel a PowerPoint nyní i pro telefony s Androidem
2015-06-24T17:11:13+02:00
• 24. 6. 2015

V polovině května zpřístupnil Microsoft aplikace Word, Excel a PowerPoint pro uživatele Androidů v podobě veřejných beta verzí. Dnes do Google Play publikoval první veřejné verze těchto aplikací, které nahrazují původní sadu Microsoft Office Mobile, ta v sobě kombinovala všechny tři novinky.

phoneapps

Aplikace mají uživatelům nabídnout stejně přívětivé a moderní prostředí jako na tabletech s Androidem, pro které jsou již delší dobu dostupné. Jsou plně uzpůsobené pro dotykové ovládání na menších displejích a disponují mnoha pokročilými funkcemi, které naleznete i na ostatních systémech.

K jejich využívání není potřeba předplatné Office 365, i bez něj jsou aplikace zdarma a nabízejí základní možnosti, jako například zobrazení, vytvoření a úprava dokumentů. Pokud chcete zpřístupnit rozsáhlejší funkce, pak bude předplatné podmínkou.

microsoft-word-powerpoint-excel1

S novými aplikacemi navazuje Microsoft na strategii, kterou lze již vidět u iOS a budoucích Windows 10. Původní univerzální HUBy se ruší a místo nich jsou aplikace sady Office vydávány samostatně. K jejich stažení je vyžadován Android ve verzi 4.4 a vyšší.

logo-app Microsoft Word Preview Microsoft Corporation Zdarma ANDROID logo-app Microsoft Excel pro tablet Microsoft Corporation Zdarma ANDROID logo-app PowerPoint pro tablet Microsoft Corporation Zdarma ANDROID

Zdroj: zdnet.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat