Aplikace Last.fm prošla aktualizací

Aplikace Last.fm prošla aktualizací
2015-06-13T08:00:09+02:00
• 13. 6. 2015

Služba Last.fm poskytuje svým uživatelům zajímavé možnosti, jak najít podobnou hudbu, kterou posloucháte a mohla se vám líbit. Tato služba má i svou aplikaci, která si prošla velkou aktualizací.

nexus2cee_111

Největší viditelnou proměnou, které si všimnete, je kompletně přepracovaný vzhled. Nově má aplikace boční panel a taktéž pozměněné strany, kde jsou zobrazeny populární hudební skupiny. Na výběr máte populární skupiny za 3 měsíce, poslední měsíc a 7 dní. Novinkou je i označování hudby srdíčkem, což označuje to, že se vám daná skupina líbí. Takovýmto označováním přispíváte i vy do žebříčku popularity skupin. Aplikace má nově přístup k hudebním službám Soundcloud, Spotify, Rdio apod., odkud si vaši poslouchanou hudbu zaznamená a následně vám interprety doporučí.

nexus2cee_33 nexus2cee_44  nexus2cee_221

Co většině uživatelům vadí, je to, že při redesignu mohla být aplikace uvedena do Material designu, jež by vypadal mnohem lépe.

logo-app Last.fm Last.fm Ltd. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat