Twitter – vylepšené citování pro web a iOS jako první

Twitter – vylepšené citování pro web a iOS jako první
2015-04-08T09:30:43+02:00
• 8. 4. 2015

Twitter oznámil menší aktualizaci ve své službě, konkrétně se jedná o aktualizaci funkce retweet (citování příspěvku jiné osoby). Jako první dostala aktualizace webová verze a iOS zařízení, konkrétně tedy jen iPhone. Nová funkce umožní se více vyjadřovat k citovanému obsahu, což jistě většinu uživatelů jen potěší.

twitter-qu

Dříve byla funkce retweet víceméně odsuzována, jelikož svoji funkci neplnila tak, jak by si většina uživatelů přála. Mám tím na mysli, že po sdílení obsahu jiné osoby, měli uživatelé jen – většinou – minimum prostoru pro vlastní vyjádření. To se Twitter rozhodl změnit, byť jen částečně. Nyní je tedy retweetnutí „lehčí“ a pro vlastní komentář zde máte plných 116 znaků.

Pro ostatní uživatele zde mám špatnou zprávu, aktualizace pro ostatní zařízení zatím nejsou oznámeny ani zaznamenány. Tudíž jako dlouho bude trvat, než se aktualizace dostane například k uživatelům Androidu, není jisté. Avšak Twitter přislíbil snahu, a tak se snad můžeme těšit v následujících chvílích.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat