Hodiny zábavy ve vesmíru s hrou Star Horizon

Hodiny zábavy ve vesmíru s hrou Star Horizon
2015-04-14T07:50:49+02:00
• 14. 4. 2015
1

Střílečky v podobě brouzdání se vesmírem a vesmírnou lodí je pro většinu hráčů dobrou zábavou. Jednou z takových her je i Star Horizon, jež sebou přináší i zajímavý herní příběh.

unnamed_result

Ve hře Star Horizon na vás čeká vesmírné prostředí s mnoha rozhodnutími, jež budou průběh celé hry ovlivňovat. Ve své vesmírné lodi budete brázdit obrovský prostor vesmíru a snažit se probojovat příběhem dál. Velmi se mi líbí zpracování, které je jako u PC her, kde je mnoho částí her proloženo mini filmy, jež vám často děj představí jasněji než hraní.

unnamed (4)_result unnamed (3)_result unnamed (1)_result

V příběhu budete narážet na různé množství nepřátel, kteří se vás snaží zneškodnit. Vaším úkolem je samozřejmě dostat se přes všechny překážky a splnit daný úkol. Pro ničení nepřátel můžete využívat několik zbraní. Důležitý je taktéž váš stav lodi, který se dá brát jako vaše životy ve hře, ty jsou dvoje. Konkrétně si svou loď můžete chránit štíty, jež mají dobrou obrannou sílu. V bojích zase můžete využívat manévrů pro vyhýbání se střelám protivníků. Celková grafika hry je na dobré úrovni a s klidem mohu říci, že na vás čeká spousta hodin zábavy

 unnamed (1)_result unnamed (5)_result

Star Horizon je ke stažení pro operační systémy iOS a Android. Na Androidu za hru zaplatíte 72 Kč, iOS verze vás vyjde na 103 Kč.

logo-app Star Horizon Tabasco Interactive 49,69 Kč ANDROID logo-app Star Horizon Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Lukáš Biel

14. 4. 2015, 8:24

tuto hru já osobně nedoporučuji, ač jsem fanda vesmírných simulátorů. V této hře totiž nemůžete svoji loď ovládat a letět kam chcete, loď lítá sama dopředu, dotazu atd. Můžete dělat max. uhýbací manévry. Lituji nákupu této hry

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat