Power Nap – užijte si Staminu i bez Sony Xposed

Power Nap – užijte si Staminu i bez Sony [Xposed]
2015-04-17T07:35:27+02:00
• 17. 4. 2015

Uživatelé telefonů Sony si mohou užívat bez nutnosti jakékoliv instalace úsporný mód zvaný Stamina, integrovaný do stock firmwaru od výrobce. Uživatelé alternativních ROM či zařízeních jiných než Sony museli sáhnout po alternativách, které se liší nejen funkčností. Proto se uživatel, který na xda vystupuje pod nickem waylaidwanderer, pustil do práce a přišel s modulem, který umožní používat režim Stamina na jakémkoliv zařízení, nutností je jen Xposed Framework.

Power-Nap-Xposed

Sám vývojář se rozhodl pro vytvoření aplikace Power Nap právě z toho důvodu, že po přechodu na alternativní ROM CM12 na své Xperii Z3 ztratil možnost používat úsporný režim Stamina.

Princip aplikace je jednoduchý, po aktivaci Power Nap při vypnuté obrazovce zastaví všechny běžící procesy, alarmy a wakelocky, které by chtěly telefon probudit. Uživatelé samozřejmě mají možnost vybrat, které aplikace a alarmy zablokované nebudou. Funkčně by se tak dal Power Nap přirovnat i k populární aplikaci Greenify s tím rozdílem, že funguje jen při zhasnuté obrazovce.

HA1ad1g sEUE2Ge XescgXC

Aplikace by měla fungovat na všech zařízeních s Androidem od verze 4.1, k jejímu běhu je pak potřeba pouze Xposed. Přestože byla v základu určena pro Android 5.0, musí si uživatelé superalpha verze Xposed pro Android 5.1 počkat. Vývoj je stále ve formě beta testování. Pokud máte chuť Power Nap využívat, můžete se připojit do testovací komunity na Google+ a následně se přidat do testování.

Vývojář do budoucnosti slibuje automatické vypnutí blokace některých výchozích budíků.

Zdroj: forum.xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Michal Císařovský

Student ČZU v Praze, který se zajímá o vše kolem Androidu, především o aplikace. Rád zkouší nové komunitní ROM a především se neustále zabývá grafickými úpravami svého telefonu. Jeho nejoblíbenější modelovou řadou jsou Xperie. Mezi jeho další záliby patří fotografování, hudba a divadlo.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat