Nový Oppo A31 je levný, skleněný a „s LTE“

Nový Oppo A31 je levný, skleněný a „s LTE“
2015-04-13T14:45:31+02:00
• 13. 4. 2015

Bez velkých fanfár byl odhalen nový přírůstek do rodiny chytrých telefonů od společnosti Oppo. Model s označením A31 vstupuje do střední třídy, kde rozhodně bude mít co říct. Jeho hlavními lákadly jsou kvalitní materiály, nízká cena a přijatelná sestava hardwarových prvků. Oficiální prodej byl zahájen nejprve na domácí půdě v Číně, ale nelze do budoucna vyloučit dostupnost v celosvětovém měřítku.

Oppo A31 (1) Oppo A31 (2)

Oppo A31 disponuje 4,5palcovým displejem s rozlišením 480 x 854 pixelů. Výkonnostní stránku si vzal pod křídla čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 po boku 1GB operační paměti RAM. V základu využijete 8GB úložiště, které rozšíříte paměťovou microSD kartou až do výše 128 GB. Sklo z obou stran drží při sobě kovový rámeček o líbivé velikosti 8 mm. Výdrž telefonu zajišťuje baterie s kapacitou 2 000 mAh.

Zatímco čelo doplňuje 5megapixelová kamerka, záda nesou 8megapixelový senzor fotoaparátu se světelností objektivu f/2.2 a přisvětlovací LED blesk. Mezi zbývající prvky výbavy zapadá funkce dual-SIM nebo podpora sítí 4. generace (zatím bez podpory evropských frekvencí). Softwarovou část zastupuje uživatelské rozhraní Color OS 2.0 podstavený na Androidu ve verzi 4.4 KitKat. Nakonec zbývá dodat prodejní cenu, která se vyšplhala pouze k 999 jüanům (tj. cca 4 165 Kč bez daně).

Oppo A31 (4) Oppo A31 (3)

Zdroje: gizmochina.com, store.oppo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat