Google Glass – druhá verze brzy venku a třetí v plánech?

Google Glass – druhá verze brzy venku a třetí v plánech?
2015-04-27T06:10:42+02:00
• 27. 4. 2015

Před necelým rokem během ukončování oficiálního prodeje a podpory Google Glass první verze se Google spojil s italskou společností Luxottica. Ta stojí za známými značkami, jako je například Oakley, Ray-Ban, Arnette nebo Oliver-Peoples. Tehdy se zdálo, že to Google myslí se svými brýlemi vážně. Avšak jak je to s nimi nyní?

Google Glass Prescriptions

Velký projekt Google Glass byl ze začátku úspěšný, pak ovšem radost vyprchala a téměř nikdo nemohl najít řádné využití. Ač jako nápad a novinka byly chytré brýle velmi dobré, zatím se pro ně nenašel správný význam nebo činnost, při které by byly potřeba. Snad i proto přešel projekt zpět pod Google X laboratoře a byla přizvána firma Luxottica, která má designem brýlí již mnoho zkušeností.

Na valné hromadě Massimo Vian – CEO Luxottica, prohlásil, že nová, tedy druhá, verze Google Glass už je připravena a třetí je ve fázi plánování.

„Ve společnosti Google už dokonce přemýšlejí o tom, jak pojmout Google Glass třetí verze. To, co jsme zatím mohli vidět, byla verze jedna. Nyní už pracujeme na verzi dva, která je v přípravě.“ – Massimo Vian, CEO Luxottica

Samozřejmě jakékoliv detaily nebyly vyzrazeny, avšak z menších náznaků se dá usuzovat, že nová verze by mohla být představena již tento rok na Google I/O. Nicméně jsou to jen spekulace a verze druhá se nám může představit až příští rok.

Zdroj: phandroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat