Zkrášlujeme Android #2 – změna fontu písma

Zkrášlujeme Android #2 – změna fontu písma
2015-04-14T13:30:40+02:00
• 14. 4. 2015
2

Často dochází k upravování úplných detailů, jsou jimi i styly písma v zařízení. Máme pro vás tip na aplikaci, jež vám se změnami pomůže.

fonteeer

Fonter Pro přináší každému uživateli jedinečnou možnost, jak jednoduše bez rizik změnit styl písma v zařízení. Fonter nabízí několik stovek stylů, jež jsou k užití zdarma bez licence. Po otevření aplikace vám bude okamžitě jasné, co máte dělat. Přehledné rozdělení fontů dle vašeho jazyka v zařízení vám pomůže s výběrem a hlavně kompatibilitou, protože ne všechny znaky (háčky, čárky, apod.) obsahuje.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Velmi zajímavou funkcí je možnost nastavení stylu písma pro danou aplikaci zvláště. Pokud chcete, aby vaše aplikace měly různá písma, pro Fonter to není vůbec žádný problém a při nastavování na seznamu aplikací si můžete navolit styl tlačítkem choose font, taktéž můžete aplikaci ihned spustit a podívat se, jak bude vše vypadat.

unnamed (3)_result unnamed_result

Autoři aplikace mysleli i na to, když v aplikaci nenajdete svůj oblíbený font. Možnost přidávání vlastních fontů je jednou z nejlepších funkcí celé aplikace. Pro změnu fontů je u některých typů zařízení nutný ROOT, taktéž se můžete setkat s nekompatibilitou. Aplikace stojí v obchodě Google Play  111 Kč, ale dobrou zprávou je, že si můžete vyzkoušet verzi zdarma.

logo-app Fonter Pro - Best Font manager goodev 111,25 Kč ANDROID   logo-app Fonter - Font Manager ★ROOT★ goodev Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Petr Adamíra

15. 4. 2015, 7:11

Myslím, že tohle je lepší :

iFont

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kapp.ifont

Shared with Folder Organizer

Vytváří apk z fontů ttf. Je možnost vybrat různé verze včetně pro cyanogenmod. Font si můžete nejdříve prohlédnout, jestli podporuje všechny znaky včetně ikonek. Aplikace je zdarma a podporuje i vybrat fonty uložené na sd kartě

Petr Vaněk

14. 4. 2015, 21:09

Tak sem čekal na díl druhý. Musím říct, že je snad ještě pod úrovní prvního..

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat