Facebook Riff – tvořte videa s pomocí svých přátel

Facebook Riff – tvořte videa s pomocí svých přátel
2015-04-02T13:25:05+02:00
• 2. 4. 2015

Mezi nepřeberné množství aplikací, jež vám dovolí pořizovat fotky či videa, se najde pár alternativ k té, kterou vám nyní chci představit. Jedná se o aplikaci Riff. Ta ve spolupráci s Facebookem dokáže sjednotit vás a vaše přátele do pomyslné skupiny a zobrazovat vám nově nahraná videa, která díky aplikaci Riff pořídíte.

facebook-riff

Jak si můžete všimnout na obrázcích výše, aplikace není nijak náročná a prakticky funguje na jednoduchém principu – natoč video pod 20 s a pošli ho mezi ostatní. Pokud tedy své video posíláte jako nové „téma“, musíte mu ještě zadat nějaký nadpis, pokud jen jako odpověď, stačí jen svůj natočený záběr poslat pod určené video. Aby bylo zajištěno, že nepřijde nějaký vtipálek a začne vám zde vytvářet videa, která nemají souvislost s daným témat, stačí video/videa nahlásit nebo smazat, pokud jste zakladatelem daného tématu.

Podobných aplikací můžeme najít více, ty ovšem výrazně nespolupracují s Facebookem. Aplikace Riff tudíž nabízí sdílení svých natočených videí jen mezi určitou sortou lidí. Avšak je zde jeden malý háček. Podobné aplikace už zde byly a nyní se po většině slehla zem. Uživatelé očividně nejsou zrovna pro tento trend dostatečně motivováni, avšak třeba se to s pomocí velké sociální sítě může změnit. Aplikace je dostupná pro Android verze 4.3 a vyšší, a iOS verze 8.0 a vyšší.

logo-app Riff Facebook Zdarma ANDROID

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat