Apple oznámil datum konání WWDC

Apple oznámil datum konání WWDC
2015-04-14T19:23:35+02:00
• 14. 4. 2015

Apple oznámil datum konání konference WWDC (Worldwide Developers Conference). Pokud jste fanoušky této americké společnosti, tak si můžete zaznamenat do vašeho kalendáře datum 8. června. V ten den totiž tato událost, která je určena především vývojářům, začne. Trvat bude až do 12. června. WWDC 2015 se koná již tradičně v San Franciscu v Moscone Center.

phpd9kwto

Jako téměř každý rok, ani letos si nejsme úplně jisti tím, co nakonec Apple představí. Ještě dlouho před oznámením tohoto data se spekulovalo o možném uvedení další verze iOS. Internetová stránka věnující se přímo letošnímu ročníku WWDC láká na to, že se seznámíme s budoucností iOS a OS X. Očekáváme také představení poslední verze Mac OS X.

Ještě v průběhu loňského roku jsme vás v rozsáhlém článku informovali o tom, že má Apple velké plány se službou Beats Music. Vývojáři údajně pracují na představení zcela nové služby, která se může stát velkým konkurentem pro Spotify nebo Google Music. Sám Apple se údajně potýkal při vývoji s řadou problémů a oficiálního představení bychom se mohli dočkat právě až v červnu na WWDC.

Nepřehlédněte: iOS 9 se zaměří na vylepšení stability a optimalizaci
    Nepřehlédněte: Plány Applu s hudební službou Beats Music odhaleny

V očekávání vylepšení současné verze Apple TV. O této aktualizaci se ale spekuluje již skutečně dlouho. Apple se však na poslední konferenci uchýlil ke zlevnění současné generace Apple TV o pár stovek. I proto tak sílí hlasy, které naznačují, že letos je skutečně prostor na představení nové verze této malé krabičky.

Do 8. června se jistě objeví celá řada možných úniků. Obecně se dá říci, že Apple poměrně dobře kontroluje to, co se dostane na veřejnost a většina z nás tak nemá do poslední chvíle ponětí o tom, co skutečně bude představeno.

Zdroj: pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat