Reserve Strap zvýší výdrž Apple Watch

Reserve Strap zvýší výdrž Apple Watch
2015-03-11T08:30:21+02:00
• 11. 3. 2015

Některé detaily k jablečným hodinkám Apple Watch jsou odtajněny, a proto se objevuje čím dál více příslušenství třetích stran. Momentálně se objevil náhradní řemínek, u kterého prodejce slibuje až zdvojnásobení výdrže baterie. Bohužel to nebude úplně zdarma. Reserve Strap je momentálně k dispozici pro předobjednávku a cena se vyšplhala na 249 dolarů, což je pouze o 100 dolarů méně než nejlevnější verze hodinek. Výdrž zajišťují lithiové baterie, které jsou zasazeny po straně řemínku a nabíjeny pomocí MagSafe technologie vložené do zadní části. Rozšířit kapacitu baterie by měly o 125 procent.

apple-watch-reserve-strap-2-200x200

Ovšem tento řemínek není první příslušenství od firem třetích stran. Může to být však první, který řeší potencionální problémy s blížícím se vydáním zařízení. Ti, kteří touží po prodloužení výdrže svých budoucích Apple Watch, si mohou, jak je uvedeno nahoře v článku, předobjednat už teď. I když lepší bude si počkat až vyjdou samotné hodinky, protože až tak zjistíme, jak dlouho vydrží.

 

Zdroj: technobuffalo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Samuel Beniak

Zajímám se o moderní technologie a kromě toho se také zabývám fotbalem, který hraji od šesti let. Vlastním ''jablečný'' telefon, ale dříve jsem zkoušel také Windows Phone a Android.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat