Powerbanky výrazně prodlužují výdrž výkonných smartphonů a tabletů

Powerbanky výrazně prodlužují výdrž výkonných smartphonů a tabletů
2015-03-18T07:28:57+02:00
• 18. 3. 2015
3

Od mobilního zařízení očekává většina z nás stále vyšší výkon. S tím ale souvisí neustále klesající výdrž baterie. Výrobci raději svým zákazníkům vyhoví ve výkonu, než by do zařízení integrovali silnější baterie. Zpravidla se tak setkáváme s 1-2 denní výdrží, což mnohým z nás nestačí. Výkonný smartphone či tablet máme totiž převážně na hraní her a baterie nedokáže v plné zátěži svou kapacitou vzdorovat ani půl dne.

Externí-elegantní-powerbenka-Kejea

Naštěstí pro nás existují powerbanky, které se perfektně hodí do těchto situací, ale i na delší túry, k moři apod., zkrátka tam, kde nemáme k dispozici nabíječku, případně zdroj napájení. A my vám dnes jednu představíme. Zaujme vás příznivou cenou, ale i velice elegantním designem, což jistě uvítá zejména něžné pohlaví.

Externí-elegantní-powerbenka-Kejea-detail

Powerbanka Kejea R1 – síla spojená s elegancí

Externí nabíječka vás osloví již svým půvabným designem. Je lehká (pouze 215 gramů) a štíhlá (její rozměry jsou 125 x 75 x 16 mm), přitom v sobě ukrývá kapacitu 10 000 mAh. Powerbanka Kejea R1 obsahuje ochranu proti přebití a zkratu, čímž se zvyšuje bezpečnost jejího používání. Nechybí ani světelná stupnice, která vám poskytuje neustálou indikaci stavu dobíjecí kapacity.

Externí-elegantní-powerbenka-Kejea-srovnani

Vzhledem k vysoké kapacitě dokáže 4,5x nabít například populární model iPhone 5S s iOS. Přitom je kompatibilní s mobilními zařízeními, které mají microUSB port. Je ideální pro modely typu iPhone 5, iPhone 6, Samsung Galaxy 5S, LG G Pad, Lenovo VIBE Z2 Pro apod. Do její maximální kapacity jí nabijete již za 6 hodin, přičemž dle oficiálních údajů dosahuje její životnost více než 500 nabití, což je velice dobrá hodnota.

Dobíječka baterií chytrých telefonů i tabletů

Pokud používáte na hraní her či používání náročnějších aplikací svůj tablet více než chytrý telefon, budete mít powerbanky ještě mnohem raději. Jelikož mají tablety větší displej, potřebují také silnější zdroj energetického napájení. Proto u nich vidíme baterie od 6 000 mAh výše. Jejich výdrž přitom dosahuje mnohdy několika hodin a při maximálním vytížení sotva 2-3 hodinky. V případě, že se na seznamu vašeho mobilního příslušenství objeví i externí nabíječka, máte o energii na dalších několik hodin postaráno.

Externí-elegantní-powerbenka-Kejea-ruzova

Po výčtu všech parametrů vás jistě zajímá cena této externí nabíječky na mobil či tablet. Powerbanka Kejea R1 se prodává v šedé, růžové a zelené barvě za příjemnou cenu 898 Kč, a najdete ji na e-shopu Geret.cz.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Simča Skálová

23. 3. 2015, 18:41

Já jsem si tuhle powerbanku koupila a jsem s ní moc spokojená. Mobil mi nabije opravdu 4,5 x. Má krásný design a nabije se rychle. Určitě ji doporučuji.

Tomáš Kubišta

18. 3. 2015, 10:08

Proč mi jenom tendle článek přišel jako reklama?

Přemysl Vaculík

VIP 18. 3. 2015, 10:18

Protože to je reklama. Je označen jako sponzorovaný článek.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat