Nokia a Meizu – nový smartphone na obzoru

Nokia a Meizu – nový smartphone na obzoru
2015-03-18T07:30:22+02:00
• 18. 3. 2015
1

Jak jistě většina z vás velmi dobře ví, Nokia má zákaz vyrábět či prodávat svá zařízení až do roku 2016. To se ovšem nemusí všem líbit a nyní se opět ozývají hlasy od společnosti Meizu. Zatím dostáváme jen kusé informace o možné spolupráci na novém modelu, jehož označení je Meizu MX4 Supreme.

supreme

Na „plakátu“ výše jsou ony nové informace, jež posilují očekávání mnohých uživatelů. Nejenže vidíme náznaky na modely od Meizu, ale je zde i zmíněn model Lumia 1030. Dále pak samotný text „Meizu powered by Nokia“ může naznačovat možnost větší spolupráce.

Bohužel nový model Supreme zatím nikde nebyl spatřen a jiné informace nejsou k dispozici. Zbývá už jen dodat, že pokud by Nokia opět chtěla vstoupit na trh s novým modelem za podpory jiné společnosti, mohla by rozvířit vody a trochu více otřást základy gigantů na nynějším trhu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Vladimír Jícha

19. 3. 2015, 13:38

No kdyby se jim chtělo vyrobit nějaký 5″ model se špičkovým foťákem, vůbec bych se nezlobil. A smozřejmě s SD kartou, ať je kam videa a fotky ukládat.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat