Micromax Bolt D321 – 512MB RAM nevymřela

Micromax Bolt D321 – 512MB RAM nevymřela
2015-03-04T16:00:44+02:00
• 4. 3. 2015

V mobilním světě méně známá řada Bolt společnosti Micromax se v tichosti rozrostla o jeden nový přírůstek. Model pod názvem Bolt D321 bude s největší pravděpodobností cílen na začínající nebo nenáročné uživatele, protože jeho seznam specifikací má opravdu jen strohý základ. Indický výrobce by jej mohl oficiálně představit teprve v následujících dnech, kdy zároveň také oznámí jeho konečnou prodejní cenu.

Micromax-Bolt-D3211 Micromax-Bolt-D321

Přední část byla vybavena 5palcovým FWVGA displejem, kterému dodává výkon dvoujádrový procesor MT6572 s taktovací frekvencí 1,3 GHz napojený k 512MB operační paměti RAM. Úložiště pojme jen 4GB dat, ale další rozšíření obstarává slot na paměťovou microSD kartu do výše 32 GB. V zadní části čeká 5megapixelový fotoaparát, přisvětlovací LED dioda po boku 1 800mAh baterie.

Mezi ostatní prvky výbavy lze zařadit přední 0,3MPx kamerku, funkci dual-SIM, podporu 3G sítí, WiFi. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android ve verzi 4.4.2 KitKat s řadu předinstalovaných aplikací, jako je Opera Mini, Truecaller, Clean Master, Saavn, Snapdeal nebo Quickr. Nakonec mají být k dispozici dvě varianty zastoupené bílou a modrou barvou.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat