LG G4 – první produktová fotografie? aktualizováno

LG G4 – první produktová fotografie? [aktualizováno]
2015-03-11T07:45:00+02:00
• 11. 3. 2015
2

Aktualizováno 10. 3.

Netrvalo dlouho a už tu máme informace o modelu LG G4. Konkrétně jde o produktové fotografie tohoto smartphonu. Kromě obrázků se k nám donesla i velikost zařízení – 148.9 x 76.5 x 9.9 mm. Pokud tato čísla srovnáme s modelem LG G3 (146.3 x 74.6 x 8.9 mm), můžeme konstatovat, že se bude jednat o ještě větší zařízení. Samozřejmě si musíme počkat na oficiální uvedení, kde se dozvíme, jestli jsou spekulace pravdivé.

gsmarena_001

gsmarena_003 (4) gsmarena_001 (6) gsmarena_002 (3)

Původní článek 6. 3.

Veletrh MWC přinesl tři nové top modely na tento rok. V první řadě je zde HTC One M9, což je v podstatě vylepšený model One M8. Zde jsme se nedočkali žádné radikální designové změny. Pak jsou tu novinky od Samsungu. Galaxy S6 je evolucí předchozích generací, ale Galaxy S6 Edge je již revoluce v designu. Nyní očekáváme představení top modelů od zbylých výrobců. Právě už příští měsíc by se měl dočkat uvedení model LG G4.

IMG_1112-800x600

Do této chvíle nemáme k dispozici jakékoliv uniklé fotografie nebo jiné materiály prozrazující novinku. Na druhou stranu jsou zde kusé informace přímo od LG. Právě na veletrhu MWC došlo k nastínění novinek. V první řadě bychom se měli dočkat uvedení nadstavby LG UX 4.0 ještě před představením top modelu. Máme očekávat výrazné změny napříč celým systémem.

Následovat bude představen LG G4, pravděpodobně již příští měsíc. Nemělo by se jednat jen o vylepšený model G3. Například v oblasti displeje máme očekávat nárůst rozlišení. Oproti 2K panelu u G3 se budeme moci dívat na 3K nebo 4K panel u G4.

V oblasti konstrukce má také dojít na několik změn. V první řadě by měla být na zádech umístěna čtečka otisků prstů. Je docela možné, že LG implementuje novinku od Qualcommu. Dále máme očekávat v použitých materiálech kov. Největší otazník zůstává nad procesorem. Zde ještě není zcela jasné, jestli LG sáhne po Snapdragonu 810 nebo použije vlastní.

Více informací se dozvíme v následujících týdnech. Samozřejmě si ještě musíme počkat na oficiální oznámení termínu, kdy bude novinka představena.

Zdroje: koreatimes.co.kr, techtimes.com, koreaherald.com, gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

presne tak kov je plus ale me vyhovoval i ten jejich plast u G3,spis by mohli pridat hardwarove tlacitko spouste,tolik penez to zase na nakladech neni

Nevím, jestli je ten nárůst rozlišení tak nezbytně nutný. Kov vítám, ale je otázkou, jak to zahýbe s cenou…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat