Huawei – únik fotografií P8 a P8 Max na obzoru

Huawei – únik fotografií P8 a P8 Max na obzoru
2015-03-07T12:15:26+02:00
• 7. 3. 2015
1

Fanoušci čínské společnosti Huawei jistě netrpělivě očekávají nástupce populárního telefonu Huawei Ascend P7. Na internetu unikly snímky dosud nepředstaveného top modelu. A podle prozatímních informací bychom se mohli dočkat i většího modelu – Huawei P8 Max.

Nejprve se ale zaměříme na model P8. Od toho se očekává, že nabídne 5,2palcový displej s Full HD rozlišením. Přístroj by měl být poháněn 8jádrovým procesorem. Na zadní straně by mělo být zařízení osazeno fotoaparátem s 13 MPx a optickou stabilizací. Z hlediska rozměrů má Huawei P8 mít tloušťku pouhých 6 mm. Tato hodnota by jej udělala o 0,5 mm tenčí, než je současný top model této čínské společnosti.

p8

Větší verze P8 by měla nabídnout displej o velikost 6,8 palců. Zatím nejsou potvrzeny informace ohledně rozlišení, ale dá se očekávat, že i větší model bude disponovat Full HD rozlišením. Bohužel to jsou všechny informace, které prozatím prosákly na veřejnost. Na jejich skutečné potvrzení si budeme muset počkat.

Obou modelů bychom se mohli dočkat již v půlce dubna. Konkrétně by se tak mohlo stát na události konající se v Londýně 15. dubna.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Pedes88 Sim

7. 3. 2015, 19:09

Huawei P8 je smart, na který jsem opravdu zvědavý. Myslím že P1 byl povedený, následně P6 přinesl zajímavý design a více vlastních myšlenek, například štíhlejší tělo, včetně vlastního procesoru. P7 to dále zdokonalila nejen vzhledem,ale i lepším umístěním některých prvků a hlavně velmi povedeným vlastním procesorem. A díkyk tomu, že Kirin se dále vyvíjí, bude zajímavá konfigurace nové P8. Kromě avizovaného maxe by mě potěšila varianta mini někde na úrovni 4,5″

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat