Huawei představil nový chytrý náramek a sluchátka

Huawei představil nový chytrý náramek a sluchátka
2015-03-01T17:00:46+02:00
• 1. 3. 2015
2

Huawei dnes odpoledne na MWC představil druhou generaci svého chytrého náramku TalkBand, který nese označení TalkBand B2 a dále také chytrá sluchátka TalkBand N1.

Huawei TalkBand B2

Jedná se již o druhou generaci tohoto náramku od Huawei a oproti první generaci přináší TalkBand B2 několik vylepšení, nových funkcí i lepší a elegantnější design. Dokáže fungovat buď jako náramek pro sport nebo jako bluetooth sluchátko, které lze vyjmout z těla náramku a následně uskutečňovat hovory. Náramek je vybaven šestiosým pohybovým senzorem pro přesné zaznamenávání pohybů a dokáže na základě toho rozpoznat, jestli zrovna běžíte, jedete na kole nebo spíte. Dokáže sledovat vaši spánkovou aktivitu a na základě údajů poskytne rady, jak zlepšit spánek.

huaweirangeofficial

Díky odolnosti IP57 je náramek odolný proti prachu a vodě až do hloubky jednoho metru po dobu 30 minut. Náramek se ovládá přes dotykový displej, na kterém lze zobrazit čas a dále informace k právě probíhající sportovní aktivitě. Výdrž náramku zajišťuje 90mAh baterie a na jedno nabití by měl vydržet kolem pěti dnů. Dostupný bude v několika variantách, na výběr budou 2 pásky, kožený a nebo gumový a co se barev týče, bude dostupný v černé, stříbrné a zlaté. Používat ho lze s telefony Android a iOS, ke kterým se připojí pomocí Bluetooth 4.1. Cena by se měla pohybovat okolo 4700 korun.

Huawei TalkBand N1

Další chytrou novinkou jsou sluchátka TalkBand N1. Nejsou to ovšem ledajaká sluchátka, k mobilu se připojují přes Bluetooth technologii APTX, která umožní přenos zvuku ve vysoké kvalitě. Dále v nich nalezneme integrované 4 GB úložiště až pro 1000 skladeb ve formátu MP3. Sluchátka po připojení k telefonu mohou fungovat i jako sledovač sportovní aktivity, mohou fungovat jako krokoměr, umí měřit uběhlou vzdálenost či spotřebu kalorií a mnoho dalších.

huawei-talkband-n1-188572

Sluchátka jsou díky specifikaci IP54 odolná proti vlhkosti, což je ochrání například před potem. Využít je půjde také k telefonnímu hovoru. Dostupné budou v černé, stříbrné a růžové barvě, k dostání budou během května za cenu přibližně 3200 korun.

Huawei Watch – luxusní hodinky s Android Wear

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Johny JV Pětník

2. 3. 2015, 18:36

Děláte si prdel 3200 kč za pecky? A nechtějí za to rovnou mého prvorozeného syna?

Pecky (bluetooth), které umí volat, měřit kroky, mají 4gb paměť, myslím, že cena je optimální…
Navíc by měl podle všeho být poslech opravdu na vysoké úrovni. Proto si myslím, že je cena 3200 i výhodná. ;)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat