Hodinky Gucci a ambiciózní Neptune

Hodinky Gucci a ambiciózní Neptune
2015-03-23T10:00:34+02:00
• 23. 3. 2015

Módní značka Gucci ve spolupráci se zpěvákem jménem Will.i.am pracují na nových chytrých hodinkách. Půjde o luxusní zařízení, které nebude potřebovat spojení s telefonem. Jsou velice podobné náramku Puls, který Will.i.am také prezentoval minulý rok. Dokonce se proslýchá, že jde jen o přejmenování tohoto modelu na Gucci, ale nikdo to samozřejmě nahlas neřekne. Zpěvák je ze spolupráce nadšený, nosí koncept hodinek, a jak sám říká: „Razil jsem termín „fashionology“, sdružování světa módy a technologie, a to je přesně, co spolupráce s Gucci představuje“.

Gucci Timepieces at Baselworld 2015 williamgucci

Neptune Suite

Svou neskromnost ukázala společnost Neptune svým ambiciózním projektem na síti Indiegogo. Pod názvem Neptune Suite se skrývá kompletní řešení – telefon, tablet, klávesnici, hodinky, TV dongle a bezdrátový headset, čímž chce odstartovat novou počítačovou éru postavenou na systému Android.

oatbmwpafuvcno1gvxil

Neptune Hub jsou chytré hodinky s čtyřjádrovým procesorem podporující 3G/LTE, Wi-Fi, GPS, Bluetooth a NFC.

20150223025716-hub_03

Pocket Screen přirovnávají k myši, klávesnici nebo monitoru, prostě rozšíření pro Neptune Hub. Není moc chytrý a ani nemusí být, jelikož představuje ekvivalent chytrého telefonu. Pětipalcový displej a přední kamera je vše, co nabídne.

z4ke3kq1h0jvfwrktbyhf28s7zvbrxqqibr3dza1

Podobně je na tom desetipalcový Tab Screen, který poslouží jako tablet. Neptune Keys lze propojit se vším příslušenstvím Neptune, což z tabletu udělá notebook a z TV dongle klasický počítač.

gmtfpvgfcaxmrjmu0nxj

Neptune Dongle je rozšíření pro televize, obdoba Chromecast od Google. Celková kapacita baterie všech zařízené je téměř 11 000 mAh a tento projekt vypadá více než zajímavě, o čemž svědčí vybraná a překročená cílová částka.

Zdroje: engadget.com, androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat