LinkedIn Job Search – najděte si vhodnou práci

LinkedIn Job Search – najděte si vhodnou práci
2015-03-23T08:45:18+02:00
• 23. 3. 2015
1

LinkedIn je sociální sítí, která může řadě uživatelů doslova ovlivnit život. Na této sociální síti totiž nejde vůbec o to, aby uživatelé sdíleli své statusy, fotografie z dovolené či jiné aktivity. LinkedIn je především o hledání pracovních příležitostí. A to jak ze strany uchazečů, tak i ze strany společností.

A Linkedin svou působnost rozšiřuje nově vydanou aplikací – LinkedIn Job Search. V případě, že hledáte práci, tato aplikace vám ji může pomoci najít mnohem rychleji. Pomocí jednoduchého vyhledávacího formuláře zadáte hledanou pozici, o kterou máte zájem, a místo, kde byste tuto pozici vykonávali. Aplikace vám na základě tohoto požadavku nabídne různé pracovní nabídky. V případě, že se vám konkrétní nabízená pozice líbí, můžete ihned zaměstnavatele kontaktovat.

nexus2cee_LinkedIn1  nexus2cee_LinkedIn2

Samozřejmě nechybí ani možnost zobrazit si historii hledání. LinkedIn Job Search vám umožní zobrazit informace o pozicích, které jste již navštívili nebo uložili do svého seznamu. Dále si můžete procházet pracovní pozice, o které jste se již v minulosti ucházeli. Samotná aplikace pak je zcela oddělena od klasické aplikace LinkedIn. Jedná se tak spíše o doplněk, který vám může při hledání vytouženého zaměstnaní pomoci.

nexus2cee_LinkedIn5 nexus2cee_LinkedIn4nexus2cee_LinkedIn3

V současnosti není LinkedIn Job Search dostupný pro uživatele v České republice. Dá se však očekávat, že se aplikace brzy dočkáme.

logo-app LinkedIn Job Search LinkedIn Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jiří Smrž

Fanoušek operačního systému Android, ale se zkušenostmi i s iOS a Windows Phone. Ve volném čase se rád věnuje sportům a sledování filmů nebo seriálů.

Komentáře

Judáš Prána

23. 3. 2015, 10:14

Aplikace není v této zemi dostupná :-/

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat